Club de conversation

3 Grenouilles Club de conversation française


Op zoek naar Franse conversatieles? U wilt uw Frans verbeteren, omdat u graag naar Frankrijk op vakantie gaat, omdat u een huis hebt in Frankrijk of een ander Franstalig land, omdat u wilt kunnen praten met uw Franse kleinkinderen .... Allemaal goede redenen om bij de Club de Conversation française te komen!


Het doel van de Club de Conversation française is het vergroten van de Franse woordenschat en de kennis over Frankrijk, zonder dat daaraan studieboeken, examens of huiswerk aan te pas komen. In kleine groepen spreken we in het Frans over allerlei onderwerpen, lezen we artikelen uit kranten of tijdschriften of luisteren we naar muziek. Af en toe komt ook een grammaticaonderwerp aan de orde.


Een speciale vooropleiding is niet vereist. Het is voldoende als u op de middelbare school Frans hebt gehad en het maakt niet uit als dat al lang geleden is. Er is meer blijven hangen dan u denkt!


Tijden:

woensdagochtend    10.30-11.30  (niveau: eindexamen Frans op de middelbare school)


Kosten per bijeenkomst € 8, inclusief een kopje koffie of thee. Als u een keer niet kunt komen, kunt u afzeggen (ten minste 24 uur van tevoren) en hoeft u niet te betalen.


De bijeenkomsten vinden plaats op mijn huisadres (zie bij contactgegevens) in Etten-Leur.


Nieuwe deelnemers zijn op elk moment van het jaar welkom.